Barnóczki Annamária, MCC

executive, team- és mentor-coach, coaching szupervízor

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a HR területén, valamint több, mint 12 éves vezetői tapasztalatom van, és több mint 12 éve vagyok coach.

Karrieremet az Andersen Consultingnál HR területen kezdtem, fő szakterületem a kiválasztás és a képzés volt. Később a Nicholson Internationalhez igazoltam át, ahol a közép- és felsővezetők kiválasztása mellett az újonnan kialakított „Gyártás és ménöki” részleg stratégiájának fejlesztésén és megvalósításán dolgoztam. 2000-től az Accenture csapatát erősítettem HR szakértőként és vezetőként, 2004. óta pedig az Anima Partners vezető coacha és tanácsadója vagyok.

Elsősorban közép- és felsővezetők fejlesztését és támogatását végzem a coaching eszköztárával. Kiemelt szakterületeim közé tartoznak a különböző vezetői készségek fejlesztése, a konfliktus- valamint stresszkezelés, és a karriermenedzsment. 2010 óta sikerrel vezetek mentoring- és kompetencia-csoportokat, ICF egyéni minősítésre való felkészítést, mely során a magas szakmai színvonal és a kompetenciák tudatosítása, elmélyítése mellett a gyakorlatiasság is helyet kap.

A tudásmegosztás és a szakmaiság jegyében előadóként és oktatóként veszek részt a coachok képzésében. Tanítok, illetve tanítottam a Metropolitan Egyetemen (korábban Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola), a Coach Akadémián Budapesten, illetve a szófiai Szent Kliment Ohridszki Egyetemen is. Valamint konferenciákon adok elő, workshopokat és kompetencia-fórumokat vezetek, rendszeresen publikálok. A szakmai hitelességen és a folyamatos fejlődésen túl fontosnak tartom az önismereti munkát.

2016 óta az ICF Magyar tagozatának akkreditációs igazgatója vagyok. 2010. és 2015. között a Magyar Coach Egyesület elnöke, valamint 2012 és 2015 között a Magyarországi Coach-szervezetek szövetségének alelnöke is voltam. A coachok szakmai továbbképzése mellett a szakmai önszabályozásért és érdekképviseletért dolgozom társadalmi felelősségvállalásként. Részt veszek az Európai Üzleti, Oktatási és Tudományos központ (European Centre for Business, Education and Science) tudományos tanácsának munkájában. A legnagyobb nemzetközi coach-szervezet, az International Coaching Federation (ICF) tagjaként 2017-ben megszereztem az ún. MCC (Master Certified Coach) szintű minősítést. Az ICF regisztrált mentorcoacha vagyok.

A Szegedi Tudományegyetemen szereztem tanári diplomákat biológia-angol és bolgár szakon, majd tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen folytattam, humán erőforrás gazdálkodást tanultam. A Business Coach Akadémián business coach végzettséget kaptam, valamint a szófiai Szent Kliment Ohridszki Egyetemen munka- és szervezet-pszichológusi szakon diplomáztam. 2021-ben végeztem Business és team coachként a Metropolitan Egyetemen.

A magyaron kívül bolgárul és angolul is vállalok megbízásokat.

Két tinédzserlány édesanyja vagyok, akikkel naponta gyakorolom a coaching szemléletű szülői szerepet.

Hitvallásom, hogy ügyfeleim személyre szabott megoldást kapjanak. Ehhez naprakész tudásommal, gazdag tapasztalatommal és kreativitásommal járulok hozzá.

Miért dolgozzál velem?

Hiszek az élethosszig tartó tanulásban és a tudásmegosztás is az alapértékrendem része.

We boost our clients to get more sales

Nézd meg a Pünkösdi Teológiai Főiskola csatornájára készült beszélgetést a YouTube-on!

Hallgasd meg a SculingHub velem készült CEO podcast beszélgetését!

Olvasd el a velem készült interjút, melyet az ICF Magyar Tagozata részére adtam!

Az Influence Digest listája a legjobb budapesti coachokról

Vállalatok, akik büszkék, hogy velem dolgoztak:

1998 óta segítem őket naprakész tudással, gazdag tapasztalattal.

Tiszta kommunikáció

A coaching egy fejlesztőeszköz. A vezetői támogatás nélkülözhetetlen része.

“Szeretek úttörő lenni és a piac előtt járni.”

Barnóczki Annamária MCC

Anima Partners

Barnóczki Annamária MCC

executive, team- és mentor-coach,
coaching szupervízor

Az űrlap elküldésével hozzájárulok, hogy kapcsolatba lépjenek velem.